Je kan heel makkelijk de gemaakt ritten exporteren. Ga hiervoor naar de ritten pagina in je online account.

Selecteer erst met behulp van de filters welke ritten je wilt zien. Je kan de periode selecteren, de klanten, het type ritten (privé, zakelijk, woon-werkverkeer) en het vervoersmiddel. Standaard krijg je alle ritten van het huidige jaar.

Als je de ritten wilt downloaden, klik je rechts boven op de knop 'downloaden'. Als je op deze knop klikt wordt er automatisch een Excel bestand gedownload met alle geselecteerde ritten.