Tussen 18 december 2018 en 6 januari 2019 heeft de Gekko Werkmaatschappij BV een kortings actie lopen voor nieuwe Gekko Premium gebruikers die upgraden van Gekko Basic.

Deze gebruikers krijgen een eenmalige korting van 40 EUR op een jaarabonnement Gekko Premium. Deze korting geldt alleen voor het eerste jaar en kan niet worden gebruikt in relatie met andere kortingsacties. Deze actie geldt niet voor bestaande Gekko Premium gebruikers of voor gebruikers die voor een andere abonnement kiezen dan een jaarabonnement Gekko Premium. Ook abonnementsverlengingen in deze periode maken geen aanspraak op deze korting.

Zoals voor alle Premium abonnement betalingen geldt, is het niet mogelijk om een initiele betaling terug gestort te krijgen. Zoals staat gespecificeerd in artikel 6 van de gebruikersovereenkomst, is bij betaling een gebruiker verplicht Gekko Premium af te nemen tot het einde van de looptijd van de aanbieding. Gebruikers kunnen dus niet tussentijds opzeggen en moeten voor deze kortingsactie een looptijd van minimaal 12 maanden afsluiten. Bij verlenging van het contract gelden de normale regels voor verlenging en zijn er wel mogelijkheden tot stornering. 

Mocht je vragen hebben over de voorwaarden van deze actie, stuur dan een mail naar support@getgekko.com.