NB: voor een duidelijk antwoord op alle webshop integratie en WooCommerce kun je ook deze tutorial van de Smit Club bekijken: Video op het Gekko Blog.

Gekko regelt online betalingen niet zelf, maar heeft wel een samenwerking met betaalplatform Mollie. Met Mollie kun je niet alleen betaalverzoeken versturen vanaf Gekko, maar je kan Mollie ook integreren in je webshop in WooCommerce. Je moet gewoon een Mollie account afsluiten via deze link: https://www.mollie.com/dashboard/signup/gekko?lang=nl. Dat kan gewoon online en duurt slechts enkele minuten (hou wel je ID bij de hand). Voor meer informatie kun je ook even verder kijken in de FAQ hoe je je moet opgegeven voor Mollie.

Let op! 
Voor een Mollie account heb je een zakelijke rekening nodig. Als je die nog niet hebt, dan raden we je aan om je op te geven voor internet bank N26. Dat is de snelste manier om een zakelijke bankrekening te beginnen. Bovendien is dat via deze link ook geheel gratis. En tegen een dergelijke deal kunnen traditionele banken gewoon weg niet op.