Veel gebruikers hebben ons gevraagd of het niet mogelijk zou zijn om een automatische bank koppeling te maken. Ipv van handmatig een MT940 bestand bij je bank te moeten downloaden. Zodat betaal mutaties automatisch verwerkt kunnen worden. Dat is zeker mogelijk en gaat er ook in de (nabije) toekomst komen. Wanneer dat precies gaat zijn is nog niet duidelijk, maar zodra we hier meer nieuws over hebben, laten wij dat direct aan alle gebruikers weten.

Kom hier meer te weten over de bestaande bankkoppeling van Gekko.