Veel gebruikers hebben ons gevraagd of het niet mogelijk zou zijn om een automatische bankkoppeling te maken. Ipv van handmatig een bestand bij je bank te moeten downloaden en dit weer bij Gekko te moeten uploaden. Op deze manier kunnen jouw betaal mutaties bijna automatisch verwerkt kunnen worden.

De automatische bankkoppeling importeert de transacties van jouw bankrekening. Je moet hier uiteraard eerst toestemming voor geven, dat gaat heel makkelijk. Iedere 90 dagen moet je opnieuw toestemming geven, dat is wettelijk zo geregeld. 

Je kan dit direct proberen. Ga naar de Bank omgeving in Gekko en volg de stappen om jouw bank te koppelen. Dit is onderdeel van Gekko Premium. Als gratis Gekko Basic gebruiker kan je 1 maand deze automatische bankkoppeling uitproberen. 

De meeste grote banken in Nederland kan je ondertussen koppelen in Gekko. Er wordt nu de hand gelegd aan de laatste banken. Daarna zullen ook credit cards volgen en, als dat mogelijk is, ook andere bank alternatieven zoals PayPal. Als Gekko gebruiker krijg je van ons bericht als dat zo ver is.