Een iDEAL Betaallink biedt een makkelijke manier om je facturen online betaald te krijgen via iDEAL. Gekko werkt samen met Mollie voor het genereren van de iDEAL Betaallinks. Als jij een iDEAL betaallink mee stuurt met je factuur wordt je (bijna altijd) sneller betaald omdat het zo makkelijk werkt. 

Voor het uitbetalen van dit geld vereist Mollie, vanwege de regels rondom iDEAl, dat jij een zakelijke rekening hebt. Hier kan niet van afgeweken worden. Helaas is een aparte particuliere rekening niet voldoende om aan de eisen van Mollie te voldoen.

Een makkelijke oplossing is om voor een gratis zakelijke rekening van N26 te kiezen. Via deze link kan je snel en makkelijk een rekening bij N26 aanvragen. Zorg wel dat je de zakelijk rekening kiest. Hiermee heb je niet alleen voldaan aan de eis van Mollie om een zakelijke rekening te hebben voor de uitbetalingen. Tevens is dit voor je administratie ook makkelijker omdat dit dan volledig gescheiden is van jouw privé rekening. Dat is iets wat wij voor een goede administratie altijd aanraden.