Premium abonnement opzeggen | Gekko veelgestelde vragen

Premium abonnement opzeggen

Je kunt ten aller tijden je Gekko Premium abonnement opzeggen. Dit kun je doen in je online account, op je abonnementenpagina.

Wat gebeurt er met je data?

Eigenlijk niets. De informatie die je tot dat moment hebt toegevoegd zal gewoon beschikbaar blijven. Alleen is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van Premium functies.

Ook als je bijvoorbeeld gepersonaliseerde kostensoorten had aangemaakt, blijven deze behouden voor reeds aangemaakte kosten. Pas wanneer je nieuwe kosten aanmaakt, kun je niet meer gebruik maken van je eigen kostensoorten.

Tot wanneer is je abonnement geldig?

Indien je een maandabonnement neemt, kun je er iedere maand voor kiezen om je account op te zeggen. Je gaat dan aan het einde van je abonnementsperiode terug naar een gratis Basic account. Heb je een jaarabonnement? Dan loopt je abonnement pas af aan het einde van je contractdatum. 

Wil je toch weer upgraden naar Premium?

Je kunt ter aller tijden weer upgraden naar Premium. Ga hiervoor naar je abonnementspagina en klik op 'aanpassen'.